Verhuur

TouchTable is ook te huur. Bijvoorbeeld als effectieve eyecatcher tijdens uw beurs of congres. Of als slimme tool voor interactieve ontwerpateliers of bij informatie- of inspraak­bijeenkomsten. Met de TouchTable laat u deelnemers zich écht betrokken voelen.

De huurprijs van TouchTable bedraagt € 275,- per dag of € 975,- per week. Ook andere huur­periodes zijn mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

De compacte tafel is ultramobiel en heel snel te plaatsen. TouchTable is voorzien van applicaties voor interactieve presentaties (PowerPoint), schets- en ontwerpsoftware en kaart­toepassingen. Uiteraard kunt u ook uw eigen (Windows) applicaties installeren en gebruiken. Het is zelfs mogelijk om uw eigen laptop of een extra beeldscherm of beamer aan te sluiten!
Als u wilt, installeren wij vooraf de door u gewenste software op de TouchTable, zodat er voldoende tijd is om te testen voordat uw workshop of bijeenkomst plaatsvindt.
Onze Haal & Breng-service levert de TouchTable af op elke gewenste locatie in Nederland. Als u daar prijs op stelt, sluiten wij de TouchTable voor u aan en geven een korte uitleg. Deze Haal & Breng service kost € 350*.

Wilt u de TouchTable uitproberen voordat u er een aanschaft? Wanneer u een TouchTable koopt binnen een week na het huren ervan, brengen wij de huurprijs (€ 275) in mindering op het aanschafbedrag.

* binnen een straal van 50 km rondom Deventer. Extra kilometers kosten € 0,90 per km.

Aanvraagformulier